Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Servicii formatie muzica Safir
1000 €
Brand
Safir
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Formatia "Safir" va ofera: muzica pentru nunti, botezuri, mese festive, petreceri, evenimente private, cu formatie live si/sau DJ.

Formatia "SAFIR" va ureaza bun venit si spera ca prin calitatea serviciilor oferite sa se ridice la nivelul asteptarilor dumneavoastra. Pentru ca o nunta, un botez sau o petrecere sa fie de neuitat, muzica, respectiv formatia are o importanta deosebita.

Pentru a avea succes, o formatie trebuie sa abordeze un numar cat mai mare de genuri muzicale, sa se adapteze cu usurinta tuturor cerintelor si sa reuseasca sa fie sufletul petrecerii. Daca sunteti in cautarea unei formatii pentru nunta, botez sau orice fel de petrecere, va prezentam in ceea ce urmeaza, o descriere a serviciilor oferite de noi.

Formatia vocal-instrumentala "SAFIR" a luat nastere in anul 2010, fiind alcatuita din sase membri. În decursul timpului au avut loc mai multe schimbari în componenta acesteia, cu scopul de a imbunatati calitatea serviciilor oferite.

Aducem pe aceasta cale multumiri tuturor celor care au contribuit la ascensiunea formatiei din punct de vedere profesional.
Din Gura in Gura
Alte Produse